Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bollywood aktörü Aamir Khan’ın Türk hayranlarına bir müjdesi var

Bollywood aktörü Aamir Khan’ın Türk hayranlarına bir müjdesi var

tarafından ker_def

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Bollywood aktörü Aamir Khan, Ankara ve İstanbul’da bazı etkinliklere katılacak.

Yeni Asır’da yer alan habere göre Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş tarafından kabul edilecek olan Khan, dört günlük ziyaretinde Türk oyuncular ve sinema yapımcılarıyla da bir araya gelecek.

‘ÇOK DUYGULANDIM’

Ayrıca Khan, genç sinemacılar ve iletişim fakültesi öğrencileriyle de buluşacak. Dünyada zulüm gören çocuklar için ne söylemek istediği sorulduğunda “Kötü bir deneyim çocuklar için. Hepimiz bunu olabildiğince azaltmak için elimizden geleni yapmalıyız. Ben işimle bunu yapmaya çalışıyorum. Acı olmayan bir dünya hayal ediyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun böyle bir şey yaşanması çok kötü” dedi. Hayranları Aamir Khan’ı görmek için sabah saatlerinde havalimanına akın etti.

‘GEÇEN YIL DA GELDİM’

Gördüğü ilgiden çok memnun olan Khan, “Havalimanında karşılama beni çok duygulandırdı. Onlarla daha fazla vakit geçirmek isterdim” diye konuştu.

Türkiye’den çok fazla film teklifi aldığını söyleyen Khan, geçen yıl eşi ve oğlu Azat ile Türkiye’ye geldiğini söyledi. Ailece iki hafta Türkiye’de kaldıklarını söyleyen ünlü yıldız, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Türkiye’de film çekmeyi çok istiyorum. Yer alacağım projelerde benim için ülkeler önemli değil. ABD’den teklifler geldi fakat peşine düşmedim. Birçok ülkeden senaryolar geliyor. Benim için teklifin nereden geldiği önemli değil benim için önemli olan şey hikaye ve karakterler. En yakın zamanda Türk sinemasını deneyimlemek istiyorum” dedi.