Ana sayfa Dizi Haberleri Börü dizisinde Emir Benderlioğlu kafayı sıyırmış birisi olacak

Börü dizisinde Emir Benderlioğlu kafayı sıyırmış birisi olacak

tarafından ker_def

‘Börü’nün ultra-zor karakteri Emir Benderlioğlu’nun
Oyuncu Emir Benderlioğlu, ‘Börü’ adlı dizi ile sevenleriyle buluşacak. Benderlioğlu, Sonbahar’da Star TV’de seyirciyle buluşacak dizide ‘Turan Kara’ karakterini canlandıracak.

Emir Benderlioğlu’nun başrolde yer aldığı ‘Börü’ dizisinde; Ahu Türkpençe, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Serkan Çayoğlu gibi ünlü isimler bulunuyor.

Dizinin yapımcı ve yönetmeni Alper Çağlar, instagram’da yaptığı paylaşımda, “Emir Benderlioğlu, ilk kısa filmimden beri oynattığım, gevrek kahkahalar patlattığım çocukluk arkadaşım. Ta 2007’de Turan’ın karakter konseptini yazmıştım. Dile kolay, tam 10 sene geçti ve ben Lucas’ın American Graffiti sonrası Harrison Ford’u yine Star Wars’da başrole koyması gibi, bu ultra-zor karakteri yalnızca dostum Emir’e emanet edebildim. Turan Kara. BÖRÜ’nün en kafası sıyrılmış, en sorunlu üyesi. Gözünü kırpmadan görevi için tehlikeye keyifle giren bir problem çocuk. Kendi harabeye dönmüş özel hayatının kefaretini, operasyonlarda dostlarının ve masumların canını kurtararak ödüyor. Hastası olacaksınız” ifadelerini kullandı.