Ana sayfa Dizi Haberleri Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde büyük maç

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde büyük maç

tarafından ker_def

ALİ, HAYATININ EN ZORLU MAÇINA ÇIKACAK!

Ay Yapım imzalı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde babası gibi şampiyon olup onu gururlandırmayı isteyen Ali, hayatının en zorlu maçına çıkacak. Veysel’in hayatı, Ali’nin maçı kaybedip elenmesine bağlı olacak.

Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun’un rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde turnuva karşılaşmasına çıkacak olan Ali’nin kaybetmekten başka şansı olmayacak. Ali, Veysel’in hayatını kurtarmak için tek bir an bile hayallerinden vazgeçmeyecek. Veysel’i kurtarmanın başka bir yolu olabileceğini düşünen Şahin, oğlu Ali’nin maçı kaybetmemesi için Veysel’in izini sürecek. Aydemir ve Gülce yakınlarında olduğu sürece kendilerine huzur olmadığını gören Şahin, riskli bir hamlede bulunacak. Şahin, hem öz oğlu Ali’nin maçı kazanması hem de öz oğlundan ayrı tutmadığı Veysel’i kurtarmak için Aydemir’i kaçıracak. Tansiyonun yükseleceği bu anlarda gözler ringde mücadele eden Ali’de olacak. Şahin, maç bitmeden Ali’ye yetişebilecek mi sorusunun cevabı yeni bölümde merakla beklenecek.

“Derin, sen benim bu şehri affetme sebebimsin”

Bölümde Ali’nin, tamamen yabancısı olduğu bu şehre tutunmasını sağlayan Derin’e evlenme teklifi ettiği an, unutulmaz olacak. Ali’nin, Derin’in önünde diz çökerek “Derin, sen benim bu şehri affetme sebebimsin. Artık evlenelim” dediği romantik dakikalar, bölüme damgasını vuracak. Ali ve Derin, karşılaştıkları tüm engellerin ardından bir aile kurabilmek için ilk adımı atacak.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in heyecan ve romantizm dolu yeni bölümünde Şahin, maç bitmeden Veysel’i kurtarabilecek mi, Gülce ve Tekin’in gizli işbirliğinden haberdar olan Ali ve Derin’in tepkisi ne olacak gibi sorular yanıt bulacak.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümü 24 Mayıs Çarşamba saat 20:00’da Atv’de ekranlara gelecek.