Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit’e yeni rolünde aşık olabilirsiniz

Burak Özçivit’e yeni rolünde aşık olabilirsiniz

tarafından ker_def

Burak Özçivit Kara Sevda’daki rolüyle şaşırtacak
Burak Özçivit’in Kara Sevda dizisindeki şaşırtan değişimi

Ay Yapım’ın yeni sezona damga vuracak projesi Kara Sevda dizisi 14 Ekim Çarşamba günü saat 20.00′da Star TV’de başlıyor.

Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor’un rol aldığı dizi masalsı hikayesiyle milyonların gönlüne taht kuracak.

BURAK ÖZÇİVİT’İN DİKKAT ÇEKEN DEĞİŞİMİ!
Dizinin ilk bölümünde Burak Özçivit’in canlandırdığı Kemal karakterinin zaman atlamalarıyla ekrana yansıyacak değişimi izleyenleri çok şaşırtacak. Maden mühendisliğinde okuyan Kemal’in öğrencilik yıllarından iş hayatına adım atmasıyla geçirdiği dönüşümler çarpıcı sahneler eşliğinde izleyiciyle buluşacak. Sırasıyla öğrenci, maden mühendisi ve iş adamı olarak ekrana gelecek Kemal karakteri için başarılı oyuncu Burak Özçivit, Zonguldak’ta gerçekleştirilen maden sahnelerinin çekimi ardından sakal ve bıyıklarını keserek kısa sürede kilo verdi. Özçivit’in 3 farklı halini yansıtan sahneler, ilk bölümde ekrana gelecek.kara-sevda-dizi-burak-özçivit-2

Kara Sevda; dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal ile ihtişamlı bir hayatın içine doğan ve kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmeyen Nihan’ın mucizeler ve imkansızlıklarla dolu aşk hikayesini konu alıyor.