Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Binici, Hande Ataizi ile aynı dizide

Burcu Binici, Hande Ataizi ile aynı dizide

tarafından ker_def

Aşka Gebe dizisi Kanal D
Hande Ataizi’nin başrolde oynayacağı Aşka Gebe’ye yeni oyuncu

Medyapım tarafından Kanal D için uyarlanan, başrollerinde Damla Colpay, Işıl Yücesoy, Hande Ataizi, Erkan Sever ve Yiğit Dikmen’in yer aldığı Aşk Gebe’ye, Sensiz Yaşayamam, 6 Mantı ve Aşk Zamanı dizilerinde rol alan Burcu Binici dahil oldu.

Yönetmenliğini Kerem Altuğ’un üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem’in uyarladığı dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Dizide, hiç beraberlik yaşamadığı halde hamile kalan genç bir kızın macerası anlatılıyor.

Aşka Gebe, Kasım ayında Kanal D’de!

Kanal D’nin yeni sezon için hazırlıklarını sürdüğüdüğü Hande Ataizi’nin başrolde oynayacağı Aşka Gebe dizisinin erkek başrol oyuncu da belli oldu. Başrollerinde Işıl Yücesoy, Hande Ataizi ve Damla Colpay’ın yer alacağı erkek başrol için, Survivor 2014 Gönüllüler takımı yarışmacılarından ve son olarak Şehrin Melekleri dizisinde de rol alan Yiğit Dikmen ile anlaşmaya varıldı.

Yönetmenliğini Kerem Altuğ’un üstleneceği Medyapım imzalı Aşka Gebe dizisi Kasım ayında Kanal D ekranlarında olacak. Amerikan yapımı Jane The Virgin dizisinden uyarlama olacak Aşka Gebe’nin senaristliğini de Meryem Gür yapacak. Dizi için senaryo ve cast çalışmaları sürüyor. Dizide beklenmedik bir şekilde hamile kalan çalışkan, inançlı, genç bir kızın hayatı konu alınıyor.