Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Esmersoy, Başak Tatlıtuğ, Neslişah Alkoçlar’daan anlamlı proje!

Burcu Esmersoy, Başak Tatlıtuğ, Neslişah Alkoçlar’daan anlamlı proje!

tarafından ker_def

neslisah-enginaltan

Neslişah Alkoçlar; Gerçekten anne olduğunuzda bir kez daha anlıyorsunuz “Her çocuğun sevgi ve güvenle büyümesi gerektiğini.” Böylesi değerli bir projenin heyecanına katılmak son derece duygusal ve keyif vericiydi.

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) korunma ihtiyacındaki çocuklarımıza, sağlıklı, sevgi dolu bir yaşam ve eğitim olanağı sunarak onları geleceğimiz için topluma faydalı bireyler olarak yetiştiriyor. Her çocuk sevgi ve güvenle büyümeli sloganıyla tasarımlar yapan Moda Tutkusu’nun tişörtleri gelirinin bir kısmının Koruncuk Vakfı’na bağışlanmak üzere, yardım severlerle buluşmaya devam ediyor.

Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Öğün “ Biz öncelikle her çocuğun sevgi ve şefkat görme, yeterli beslenme, sağlıklı bir ortamda yaşama, okul öncesi yaştan itibaren iyi bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme hakkı olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda tam da bu amaca hizmet eden Koruncuk vakfı ile ortak bir proje gerçekleştiriyor olmak bizi oldukça heyecanlandırıyor. Umuyoruz ki tasarladığımız tişörtler ile pek çok çocuğa dokunabileceğiz” dedi.