Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük beğeni toplayan Söz dizisinde kim kimdir?

Büyük beğeni toplayan Söz dizisinde kim kimdir?

tarafından ker_def

soz4

Kim Kimdir: Söz

Yapımını ‘TIMS & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi SÖZ, 3 Nisan Pazartesi günü Star Tv’de başlıyor.

Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’yla gerçekleştirilen iş birliği kapsamında hayata geçirilen ‘SÖZ’ dizisi bir ‘Özel Kuvvet Timi’nin hikayesini konu alıyor. “Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken ‘SÖZ’ dizisinin ön hazırlıkları 1 yıldır, çekimleri yaklaşık 2 aydır devam ediyor.

Dizinin Konusu: Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.

“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır. Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler.

KÜNYE

Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapım: TIMS&B
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Fatmanur Sevinç
Senaryo: Ethem Özışık
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik,Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş, Nil Günal,Ece Okay, Melisa Yıldırımer, Mehmet Uslu, İlayda Ildır, Şirin Ötüken, Çınar Altıntaş