Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un önlenemez yükselişi! Ne oynadıysa zirveye çıkardı…

Çağatay Ulusoy’un önlenemez yükselişi! Ne oynadıysa zirveye çıkardı…

tarafından zk zk

Çağatay Ulusoy'un önlenemez yükselişi! Ne oynadıysa zirveye çıkardı... 7

Pehlivan Koca Yusuf

Aslında dönüp baktığınızda yer aldığı çok proje yok ama gerçekten kendi adının altını çizerek bize sunduğu bu dört proje yetiyor hatta artıyor bile.

Birbirinden çok farklı bu karakterlerin hepsinin içine başarıyla girdi ve “Aa şimdi bu karakter Çağatay’a yapıştı bir daha başka dizide/filmde izleyince yadırgarım.” diyen herkesi haksız çıkarttı.

Şimdilerde yeni bir proje hazırlığında olan Çağatay’ın Koca Yusuf’unu eminim sizde benim gibi heyecanla bekliyorsunuz. Dünyada “Deliormanlı Türk Güreşçisi” olarak bilinen Koca Yusuf’un hikayesinin anlatılacağı filmin bütçesi epey yüksek.

Tam tamına 25 milyon lira olduğu iddia ediliyor. Çağatay Ulusoy’un bu filmde Koca Yusuf’u canlandırmak için 1 milyon gibi bir ücrette anlaştığı söyleniyor.

Ancak bütçeden ziyade Çağatay’ın filmin hazırlık sürecinde zor bir yoldan geçeceğini atlamayalım. 144 kiloluk güreşçiye benzemek uğruna özel bir diyet ve spor programına uyması gerekecek.

Ağustos ayında çekilmeye başlanacak filmin, hazırlık süreci çoktan başladı bile! Bakalım bu sefer nasıl bir Çağatay Ulusoy göreceğiz karşım