Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Canlı yayında nefesler tutuldu! 13 yaşındaki Kader, Kaybolan Çiçekler’de kurtarıldı!

Canlı yayında nefesler tutuldu! 13 yaşındaki Kader, Kaybolan Çiçekler’de kurtarıldı!

tarafından zk zk

Canlı yayında nefesler tutuldu! 13 yaşındaki Kader, Kaybolan Çiçekler'de kurtarıldı! 7

KADER’İN KAHRI

15 yaşındaki Kader B.’nin annesi Fadime ve babası Ali, 2004 yılında boşandı. Velayeti annesinde olan Kader, 9 yaşında üvey dedesi tarafından cinsel istismara uğradı.

Fadime hanımın ikinci eşinin babası, sadece 9 yaşındaki Kader’e değil, diğer torun ve çocuklarını da taciz etmekten suçlu bulunmuştu. Psikolojisi bozulan Kader bir süre anneannesinin yanında kaldı. İstismarcı üvey dedenin yargılanma sırasında ölmesiyle Kader tekrar annesinin yanına döndü. Ardından iki yıl önce ise dolayı öz baba Ali B. ile kalmaya başladı.

KADER İLK DEĞİL

Kader’in zorla evlendirildiği İsmail Ü. üvey anne Çiğdem’in yeğeni. Üvey anne Çiğdem’in kız kardeşi Gülsüm B. ise kız kardeşinin tam bir şeytan olduğunu söylüyor. Çünkü kendi kızı da 16 yaşındayken İsmail Ü. tarafından kaçırılıp bir sene boyunca alı konulmuş ve bu kaçırma işini kız kardeşi Çiğdem organize etmiş. Kızlarını bulduklarında İsmail ve Çiğdem’in baskı ve şiddeti yüzünden ailesine geri dönmek istemeyen kızlarının daha fazla zor durumda kalmaması için evlenmesine rıza gösterdiler. Evlendikten sonra gördüğü şiddete dayanamayan kızları ailesinin de desteği ile boşandı.