Ana sayfa Kadın Haberleri Çarkıfelek’in güzel hostesi Tuğçe Sarıkaya’nın yoğunluk şikayeti

Çarkıfelek’in güzel hostesi Tuğçe Sarıkaya’nın yoğunluk şikayeti

tarafından ker_def

Çarkıfelek yarışmasının hostesi Tuğçe Sarıkaya, bir cilt bakım markasıyla olan anlaşması sebebiyle temmuz ayının sonunda New York’a gidecek.

Markanın merkezini ziyaret ederek fotoğraf çekimlerine katılacak olan Sarıkaya, “Bu yaz yoğunluktan tatil yapamadım. New York’ta hem iş hem tatil olacak” dedi.

TUĞÇE SARIKAYA KİMDİR?

İzmir doğumlu, Yeditepe üniversitesinde siyaset okuyor. Diksiyon ve spikerlik dersleri almıştır ve Aylan Algan, Turgay Tanülkü ve Celal Kadri Kınoğlu’ndan oyunculuk eğitimi almaya devam etmektedir. Oyunculuk deneyimini Yaprak Dökümü dizisinde Sibel karakteri ile gerçekleştiren Tuğçe Sarıkaya Ebru Polat’ın Çetin Ceviz ve Çığ Gibi şarkılarının kliplerindede yer almıştır. Bugüne kadar Uçurum, Şipşak Anadolu, Senden Önce, Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu ve Kalbimdeki Yabancı gibi projelerde yer almıştır. Tuğçe Best Model Of Turkey 2009 yarışmasının 1.si olmuştur. Yaprak Dökümü dizisinde ‘Sibel’ karakterini canlandırdı. Tuğçe Sarıkaya Best Model Of The World yarışmasında 3. oldu ve Dünyanın en iyi 3. mankeni bir Türk kızı. Kadınca dergisinde halkla ilişkiler kordinatörü.

Tuğçe Sarıkaya Doğum Yeri : İzmir

Tuğçe Sarıkaya Doğum Tarihi: 1988

Tuğçe Sarıkaya Öğrenim Durumu: Üniversite

Tuğçe Sarıkaya Boy: 1.79 cm

Tuğçe Sarıkaya Kilo: 52 kg

Tuğçe Sarıkaya Saç rengi: Siyah

Tuğçe Sarıkaya Göz rengi: Ela

Tuğçe Sarıkaya Burç: Aslan