Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Belevi, izdihamı yaşandı

Cem Belevi, izdihamı yaşandı

tarafından ker_def

Cem Belevi’den ilginç itiraf
Cem Belevi, önceki gün Venezia Mega Outlet’te bir canlı yayınına katıldı. Ünlü şarkıcının hayranları stüdyo önünde büyük bir izdihama sebep oldu. Belevi, program çıkışı güvenlikler tarafından zorlukla stüdyodan çıkartılarak otoparka götürüldü.

Venezia Mega Outlet’te asansörler 10 dakika boyunca kapatılırken hayranlarının oyuncak ayı hediye ettiği Cem Belevi, böyle birçok hediye geldiği belirtirken, en ilgincinin ise evlenme tekliflerinin yazılı olan mektuplar olduğunu itiraf etti.

“BİZ SAHADA KONUŞURUZ”

Yeni şarkısı ‘Aç Kollarını’ hakkında Belevi, “Böyle iddialı iddialı konuşmaya gerek yok. Biz sahada konuşuyoruz diye daha iddialı sözler söylerim. ‘Alışamıyorum’un üzerine çıkacağını düşünüyorum. Müzikte istediğim seviyeye yeni yeni geliyorum. Yeni bir dizi var. Bakalım biraz süpriz olabilir onunla alakalı” ifadelerini kullandı.

Ayşe Hatun Önal ile aşkı kısa süren Belevi, özel hayatla ilgili sorulara kaçamak cevaplar verirken, “Bu saatten sonra yoğun iş tempomu kabul edecek birisiyle birlikte olurum heralde” diyerek, eski aşkına göndermede bulundu.