Ana sayfa Dizi Haberleri Cesur ve Güzel dizisinde işler fena halde karıştı; 24. bölümde heyecan doruktaydı

Cesur ve Güzel dizisinde işler fena halde karıştı; 24. bölümde heyecan doruktaydı

tarafından ker_def

cesurveguzel (3)

Tahsin’in Oyunları
Tahsin şirketten gönderildikten sonra Korhan, Mihriban ve Cesur şirketi birlikte ayakta tutmaya çalışıyordu. Bu yüzden önemli bir ihaleye girdiler. Tahsin ise Bülent ile iş birliği yapmıştı ve onlara karşı olarak ihaleye girdi. Tahsin’in amacı sadece Korhan ve Mihriban’ı sinir etmek.

İçeriden bilgi taşıyan Bülent sayesinde Tahsin ihaleyi kazandı. Hem de 1 TL fark ile. Tabi bu duruma çok sinirlenen Korhan babasının bu ihaleyi nasıl kazandığını ve yaptıklarının hesabını ödeteceğine yemin etti. Tüm bunların suçlusu olarak da şirketin avukatını suçladı.

Rıza İntikam Peşinde
Rıza intikam planlarını bir bir yürürlüğe koyuyordu. Ablası Adalet’i hapishanede ziyaret etti. Onunla konuştuğunda eğer Tahsin ile tüm ilişkisini kesmez ise; Tahsin’in işini bitireceğini söyledi. Rıza’nın son dakika açıklamaları partiye bomba etkisi yarattı. Rıza partinin olduğu oteli Tahsin’in kendisine hibe ettiğini söyledi. Tahsin ise Rıza’dan bu hareketin hesabını sorduğunda, Rıza imali imalı konuşarak yanından ayrıldı. Adalet ise yanına çağırdığı Tahsin ile konuştuktan sonra bir daha görüşmemek üzere ayrıldılar.