Ana sayfa Dizi Haberleri Cesur ve Güzel dizisinde işler fena halde karıştı; 24. bölümde heyecan doruktaydı

Cesur ve Güzel dizisinde işler fena halde karıştı; 24. bölümde heyecan doruktaydı

tarafından ker_def

cesur-veguzel (5)

Rıza ise dilencinin öldürülmesi için talimat vermişti ama başarılı olmadı. Dilenci ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Rıza işi bitirmek için hastanede beklerken, Cesur da geldi. Doktor kılığında odaya giren Rıza; dilenciyi yastık ile boğarak öldürdü. Cesur ise odanın kapısında bekledi ama ne odaya girebildi ne de yaşananlara engel olabildi.

Cahide olaylara el koydu ve Tahsin’in ofisine gittiğinde Bülent ile konuşmaları onu şok etti. Sühan ise Rıza ile buluştu ve babasını tehdit ettiği için hesap sordu. Israr ederek babasının neyle tehdit edildiğini öğrenmek istedi. Bu konuşmanın ardından Rıza elindeki görüntüleri Sühan’a izletti. Sühan babasının Salih’in katili olduğunu öğrendiğinde yıkıldı. Rıza ise ona iki seçenek sundu. Ya Cesur için babasını feda edecek ya da babası için Cesur’u.

Sühan bir keşmekeşin içindeydi artık. Eğer Rıza’ya boyun eğmez ise babası hasta zamanlarını hapishanede geçirecekti. Eğer tüm bu olanları Cesur dan saklar ise o zaman da aralarındaki tüm aşk yok olacaktı. Bu düşünceler içinde iken kapı çalındı ve Cesur geldi. Bakalım haftaya Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde neler olacak?