Ana sayfa Dizi Haberleri Cesur ve Güzel dizisinde öfkesini Sühan’dan çıkarttı

Cesur ve Güzel dizisinde öfkesini Sühan’dan çıkarttı

tarafından ker_def

cesurveguzel (3)

Cesur ve Güzel 26. Bölüm: Adalet’in Peşinde

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı; Cesur ve Güzel yine harika bir bölüm ile Perşembe akşamımızı güzelleştirdi. Sezona başladığından beri ilgi ile izlenen dizide bir yandan da sona yaklaşılıyor. Cesur ve Güzelin 26. bölümünden kesitlere sizlere aktaralım.

Cesur Gerçekleri Öğrendi!
Cesur’un duşta olmasını fırsat bilen Sühan depoda yaşananların kaydının bulunduğu kamera kasetini arıyordu. Tam kaseti bulduğunda Cesur çıkageldi. Cesur şüphelendiği Sühan’ı yakalayınca ondan hesap sordu. Sühan ise sessiz kalınca kaseti izlemeye koyuldu. Kaseti izleyince Rıza’nın Sühan’ı tehdidini öğrendi. Rıza onu ya babası ya da Cesur ile tehdit ediyordu. Bu yüzden Cesur ona babası ile ilgili gerçeğin ne olduğunu sordu. Sühan sorulan hiçbir soruya cevap bile vermedi. Sadece babasını ve Cesur’u korumak için konuşamayacağını söyleyerek evden ayrılırken, Cesur ” beni bir kez daha hayal kırıklığına uğrattın” dediğinde Sühan evden ağlayarak uzaklaştı.

Daha sonra Cesur bu ihanetin kızgınlığı ile soluğu Rıza ve Tahsin ile ilgili bilgi almak için polisin evinde aldı. Savcıdan gizli Tahsin ile ilgili gerçekleri araştıracaktı. Cesur bununla kalmadı. Tahsin’in karşısına çıkarak ondan hesap sordu. Bu konuşmada onun nasıl bir baba olduğunu ve kızına bu kadar acı çektirmeye hakkı olmadığını söyledi. Tahsin ise kızının tehdit edildiğini bilmiyordu. O anda Cesur ne ile tehdit edildiğini sorduğunda Tahsin ; görüntülerin başka bir adama gönderildiği için Rıza’ya bir şey olursa o kişi Tahsin’i tehdide devam edeceğini söyledi. O anda Cesur tüm bu sorunları çözeceğini ve Sühan’ı bu stresten kurtaracağını söyledi.