Ana sayfa Dizi Haberleri Cesur ve Güzel dizisinde Sühan hayal kırıklığı yaratıyor

Cesur ve Güzel dizisinde Sühan hayal kırıklığı yaratıyor

tarafından ker_def

CESUR VE SÜHAN’IN ARASINA SIRLAR GİRİYOR!

Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur, Sühan’ın gerçekleri söylememesiyle hayal kırıklığına uğrayacak. Âşıklar arasındaki sırlar, Cesur ve Sühan için aşmaları gereken zorlu bir engele dönüşecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Sühan’ın, Rıza’ya yardım etmiş olmasına katlanamayan ve öfkeden deliren Cesur, Sühan’dan hesap soracak. Rıza’nın, “Ya baban girecek hapse ya Cesur!” sözünün ardında yatan gerçekleri öğrenmek isteyen Cesur, Sühan’ın çaresizce suskun kalması karşısında büyük hayal kırıklığına uğrayacak. Cesur’un, Sühan’ın kendisine ihanet ettiğini düşündüğünü söylemesi Sühan için yaralayıcı olacak. Sevdiği adamla aile kurmak isterken her seferinde farklı bir engelle karşılaşan Sühan’ın, babası Tahsin Korludağ’a olan isyanı ekran başındakileri de derinden etkileyecek. Cesur da ne pahasına olursa olsun Sühan’ın kendisinden sakladığı gerçekleri ortaya çıkarmak için harekete geçecek.

Rıza, köşeye mi sıkışıyor?

Cesur, Rıza’nın peşini bir an bile bırakmazken Rıza ise Sühan’ı köşeye sıkıştırmak için elindeki kozu kullanacak. Ancak Rıza, kendi oynadığı oyunun içine düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Cesur, Sühan ve Rıza arasındaki gerilim doruk noktasına çıkacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur, Sühan’ın sakladığı gerçekleri öğrenebilecek mi, Rıza, nasıl bir oyun oynayacak, Cesur’un elindeki Tahsin Korludağ’ın suçlu olduğunu kanıtlayan delil nedir gibi sorular cevap bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 11 Mayıs Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.