Ana sayfa Foto Galeri Cesur ve Güzel’de Tuba Büyüküstün’ün kıyafetleriyle ilgili dikkat çeken detay

Cesur ve Güzel’de Tuba Büyüküstün’ün kıyafetleriyle ilgili dikkat çeken detay

tarafından ker_def

nebahat-cehre-sli

“Nebahat Çehre, Kıyafete Bir Şey Katan Oyunculardan”

Biraz set hayatına doğru kayalım mı, ne gibi sorunlar çıkıyor oyuncularla? Moda çekimlerinde mankenin söz söylemeye hakkı yoktur, ne verilirse onu giyer ya, dizilerde bu durum nasıl?

DM: Mutsuz olduklarında dizideki oyununa, yürüyüşüne, tavrına yansıyor. Ben o noktada diyorum ki sevmediysen lütfen giyme! Çok insani bir şey bu. Bir kıyafeti çok isteyerek, kendine yakıştığını düşünerek giymek var; bir de zorla giymek var. İstemediği zaman içine kapanıyor. Kıyafeti taşımak diye bir şey var zaten. Bazen dünyanın en güzel kızı, ama kıyafet onu sevmezse olmuyor. Kimi de ne verirsen ver kıyafete bir şey katar. Mesela Nebahat Çehre öyledir, kıyafeti giyer, bambaşka biri olur. Giyinmeyi sevdiği için kıyafete bir şey katıyor.

“Aşk-ı Memnu’da Çok Abarttık”

Bizim dizilerde yataktan yeni çıkmış biri yeni uyanmış gibi değil, hasta olan hasta gibi değil. Motor kullanan jön, kaskı bir çıkarıyor altından yapılı saçlar çıkıyor, absürt bir durum değil mi?

DM: Son senelerde biraz daha inandırıcı yapılıyor. Kara Sevda çok gerçekçi ama bu sefer de ne diye eleştiriler geliyor biliyor musun; çok bakımsız, çok çirkin! E kız bunalımda, hep depresyon hali, ne yapsın! Bunun da ortası yok. Biz bir tek Aşk-ı Memnu’da abarttık. Kıyafetleri hazırlarken bu sefer de çok abarttık, diyorduk hatta. Kahvaltıya da topukluyla inilmez yani, farkındayım ama bir şekilde oturduktan sonra normale dönemiyorduk. Abartı başladı, abartı bitti.