Ana sayfa Dizi Fragmanları Çilek Kokusu 18. bölüm özeti

Çilek Kokusu 18. bölüm özeti

tarafından ker_def

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Çilek Kokusu 18. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çilek Kokusu yeni bölümünde, Çağla ve Aslı savaşı daha da kızışıyor. İşte Çilek Kokusu 18. bölüm fragmanı ve detayları…

İki Aşık Aynı Evde!

Burak saldırıya uğramasından sonra bir süre evde istirahat etmek zorunda kalır. Selda, Burak’a bakması ve kendisine destek olması için evlerinde yatılı olarak Çağla’yı misafir eder.

Bu durum hem Burak’ı hem de Aslı’yı deli eder. Mecbur bir süre bu duruma katlanacakladır. Ama Aslı’nın da boş durmaya niye yoktur evde bir köşe kapmaca başlar. Çağla’nın bu sefer ki planları istediği gibi işleyecek midir?

ÇİLEK KOKUSU 18. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı, Volkan, Çağla, Burak dörtlüsü arasında yaşanan maceraları ele alan Çilek Kokusu yeni bölümünde; Gani’den dayak yiyen Burak’ın imdadına Volkan yetişir. Burak saldırıya uğramasından sonra bir süre evde istirahat etmek zorunda kalır. Selda, Burak’a bakması ve kendisine destek olması için evlerinde yatılı olarak Çağla’yı misafir eder.

Bu durum hem Burak’ı hem de Aslı’yı deli eder. Mecbur bir süre bu duruma katlanacakladır. Ama Aslı’nın da boş durmaya niye yoktur evde bir köşe kapmaca başlar. Çağla’nın bu sefer ki planları istediği gibi işleyecek midir?Burak, başına gelenleri ailesine anlatacak mı? Gani’nin yaptıkları ortaya çıkacak mı? Aslı ve Çağla savaşında neler yaşanacak? Tüm bu soru işaretleri Çilek Kokusu 18. bölümünde yanıt bulacak.

ÇİLEK KOKUSU 18. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yapımını Gold Film’in, senaristliğini Aslı Zengin, yönetmenliğini ise Filiz Gülmez Pakman’nın üstlendiği, kadrosunda Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı Çilek Kokusu’nda bu hafta Çağla ve Burak aynı evde izleyici karşısına çıkacak.

İleride çok ünlü bir pastacı olmayı düşleyen genç bir kız ile her gününü hovardaca harcayan zengin bir gencin hikayesini anlatan Çilek Kokusu’nun yeni bölümünde oyunlarına bir ortak da bulan Çağla, Aslı’yı çıldırtacak bir hamle yaparak Burak ile aynı evde kalmanın yolunu bulacak.