Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cüneyt Arkın’ın şaşkınlık yaratan itirafı

Cüneyt Arkın’ın şaşkınlık yaratan itirafı

tarafından ker_def

Cüneyt Arkın’ın İtirafı Şaşkınlık Yarattı! Cüneyt Arkın Neden Ekmekle Uyuyor?
Cüneyt Arkın, katıldığı bir televizyon programında çok samimi itiraflarda bulundu. Çocukluğunun köyde geçtiğini ve zorlu bir öğrencilik dönemi geçirdiğini söyleyen Arkın, o günlerde çok aç kaldığını, bunun korkusu ile başucunda ekmekle uyuduğunu söyledi.

Habertürk ekranlarında yayınlanan ve Veyis Ateş’in sunduğu Akılda Kalan programının konuğu Cüneyt Arkın, çok samimi açıklamalarda bulundu. Aslında mesleği doktorluk olan Cüneyt Arkın, tıp okuduğu yıllarda ise maddi sıkıntılar yaşadığını söyledi.

“AÇLIK KORKUSU NEDENİYLE”
Cüneyt Arkın, öğrencilik yıllarında çok açlık çektiğini söyleyince izleyenler duygulandı. O günlerde yaşadıklarının etkisini uzun süre üstünden atamadığını belirten Cüneyt Arkın, açlık korkusu nedeniyle başucunda ekmekle uyuduğunu itiraf etti. Cüneyt Arkın açıklamasında; “Açlık çektim. Allah kimseyi aç bırakmasın. O yatağa giriyorsunuz ya ekmek… Gözünüz yemek görmüyor. Ekmek görüyorsunuz rüyanızda. Ben onları çektim. Ondan sonra ben ne kadar şöhret olursam olayım, başucumda daima ekmek vardı. O korku… Aç kalırım korkusu…” dedi.