Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Damadı Kadir Demirel’i Planlayarak Mı Öldürdü?

Damadı Kadir Demirel’i Planlayarak Mı Öldürdü?

tarafından ker_def

Damadı Kadir Demirel’i Planlayarak Mı Öldürdü?
Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, geçtiğimiz günlerde damadı tarafından bıçaklanarak öldürülmüş, araya giren kızı Esma ise ağır yaralanmıştı. Kadir Demirel’in katil zanlısı olarak aranan damat Cemil Yavuz Karanfil hala polis tarafından her yerde aranıyor. Polis ekipleri ise cinayetin planlı bir şekilde işlendiği ihtimali üzerinde duruyor.

Kadir Demirel’in öldürülmesinde sır perdesi hala devam ediyor. Demirel’i öldüren ve ardından kayıplara karışan damadı Cemil Yavuz Karanfil, bütün aramalara rağmen hala bulunamadı. Cinayet Masası ekipleri, bu cinayetin katil zanlısı tarafından planlı olarak işlendiği ihtimali üzerinde duruyor.

EŞİNİ BİR YIL ÖNCE SEVDİKLERİNİ ÖLDÜRECEĞİM DİYEREK TEHDİT ETMİŞ
Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in kızı Esma ile evli olan Cemil Yavuz Karanfil’in eşi ile bu ilk kavgası değilmiş. Artık ayrılma noktasına gelen çift, daha önce de bir çok defa kavga etmiş. Esma Hanım sonunda boşanmaya karar vermiş. Katil zanlısı damadın cinayeti planlı olarak işlediğini düşündüren ise eşini bir yıl önce sevdiklerini öldüreceğim diyerek tehdit etmesi. Ancak, polisin bütün aramalarına rağmen hala katil damattan haber yok.