Ana sayfa Dizi Haberleri Deli Gönül dizisinin ilk bölüm çekimi bitti…

Deli Gönül dizisinin ilk bölüm çekimi bitti…

tarafından zk zk

Deli Gönlü dizisi nasıl bir dizi? Baş rollerinde kimler oynayacak? Dizi hangi kanalda ekrana gelecek? Bu detayları haberimizde bulabilirsiniz.

25 Film’in, yapımcılığını üstlendiği “İmkansız Aşkı” konu haline alacak alan Deli Gönül, yaz dönemi sezonunda Fox, kanalında buluşacaktır. Murat Ünalmış, Tuvana Turkay’ın, başrollerini paylaştığı proje çekimleri hızla sürmektedir. İlk bölüm çekimleri tam olarak 48 günde tamamlanmıştır. Tanıtım fragmanı ise Haziran’ın ortalarına doğru belirlenen kanalda yayınlanacaktır.

Deli Gönül Dizisi çekimleri Antakya’da, başlandı. Hikayesinin giriş kısmı Antakya’da, başlanarak, ekip İstanbul’a, taşınarak çekimleri burada sürecektir. Başrol oyuncularımız daha önce Yer Gök Aşk, adlı dizi de beraber çalışmıştı. Daha önce beraber çalışmanın etkisiyle birbirlerine daha fazla ayak uydurarak, yakışacaklarını düşünmekteyim. Ünaılmaz, bu sefer karşımıza hayattan bir beklentisi kalmamış ama, bütün amacını mesleğine yönlendirerek eğtiim aşkıyla gençleri yetiştirmeye adayan bir karakteri canlandıracaktır.

Dizinin ilk bölüm çekimleri tamamlandı. Yapımcılar ve kanal kalliteden emin olduklarını ve seyircinin beğeneceği, daha önceden görmediği tarzdan konuyla birleştireceklerini açıklamışlardır.