Ana sayfa Kadın Haberleri Demet Akalın’ın Hande Yener’e zeytin dalı uzatmasının altında ne var?

Demet Akalın’ın Hande Yener’e zeytin dalı uzatmasının altında ne var?

tarafından ker_def

Demet Akalın’dan Hande Yener’e barış çağrısı

Demet Akalın (45) önceki akşam Etiler Sahne İstanbul’da davet verdi. 5’inci evlilik yıldönümü ile doğum gününü kutladı.

Posta’dan Ali Keser’in haberine göre eşi, Mersinli Okan Kurt’un isteği üzerine davetlilere tantuni ikram edildi. Demet Akalın çıkışta 4 yıldır konuşmadığı Hande Yener’e zeytin dalı uzattı.

“İŞALLAH İKİZİ OLUR”

“Benim çok mutlu bir evliliğim var. Hande’nin de evlenip mutlu olmasını istiyorum. Aramızda ne yaşarsak yaşayalım; onu gerçekten seviyorum, iyi yerlerde görmek istiyorum. İnşallah Hande’nin ikizi olur” dedi.

ÇOCUK YAPACAK

Demet Akalın partide hayranı olduğu Cengiz Kurtoğlu ile bir süredir konuşmadığı müzisyen Ersay Üner’i görünce mutluluktan hüngür hüngür ağladığını söyledi. 3 yaşında Hira adında bir kızı olan Demet Akalın yakın çevresinin ikinci bebeği doğurması için baskı yaptığını söyleyip “Ev aldık, borcu bitsin, söz yapacağım” diye konuştu.

Hande Yener geçen Şubat’ta “Demet’te barışçıl bir karakter yok. Birbirimize gıcık oluyoruz, elektriğimiz tutmuyor” demişti. İkili son olarak dört yıl önce buzları eriterek bir reklam filminde rol amış; reklam filminin ekranlarda dönmeye başlamasının akabinde küslüğe kaldıkları yerden devam etmişlerdi.

Akalın’ın bu sürpriz mesajı ‘Acaba yeni bir reklam filmi teklifi mi var?’ sorusunu akıllara getirdi.

 

demetokan