Ana sayfa Kadın Haberleri Demet Akalın’ın polemik savaşı kalmadı!

Demet Akalın’ın polemik savaşı kalmadı!

tarafından ker_def

‘Polemik savaşım kalmadı’
Yıllardır Hande Yener’le birbirlerine söyledikleri sözlerle gündeme gelen Demet Akalın, “Benim uzun süredir söylemim yok. Kendi kendilerine konuşup duruyorlar” dedi

Demet Akalın, önceki gün Bebek Lokal çıkışı objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla kahvaltı yapan şarkıcı, eşi Okan Kurt’un doğum günü kutlamalarıyla ilgili, “Aslında Okan’ın yaş günü bugün, benim de pazar. İkimiz birlikte başka bir yerde kutlayacağız. Yerini söylemem” diyerek espri yaptı. Aleyna Tilki’nin “Popun prensesi benim” sözleri hatırlatılan Akalın, “Ona her şey yakışır. Prenses de kraliçe de olabilir” şeklinde konuştu.

‘Popun Kraliçesi’ lakabını Hande Yener’in kullandığı söylenince Akalın, “Benim kimseyle öyle bir düşmanlığım yok. Polemik savaşım kalmadı” açıklamasını yaptı. Muhabirlerin “Yoruldunuz mu?” sorusu üzerine şarkıcı, “Uzun süredir bir söylemim yok. Kendi kendilerine konuşup duruyorlar. Sıkıntı yok” yanıtını verdi. Sosyal medyada “Demet Akalın kim popülerse arası onunla iyi” oluyor sözlerine ise şarkıcı, “Onlar aklını yemiş” dedi.