Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir önce sürpriz yaptı, sonra Doğduğun Ev Kaderindir final paylaşımı ile üzdü!

Demet Özdemir önce sürpriz yaptı, sonra Doğduğun Ev Kaderindir final paylaşımı ile üzdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, son yılların popüler isimlerinden birisi. Genç oyuncu, başarılı oyunculuğu ile Erkenci Kuş dizisinde büyük bir sıçrayış yakaladı. Sonrasında da tv8’de yayınlanan yeni dizisiyle de beğeni topladı.

Önce İbrahim Çelikkol ile başlayan dizisine, şimdilerde Engin Öztürk eşliğinde devam ediyor. Dizinin Mayıs ayının ortasında final yapacağı bir süre önce gündeme gelmişti.

Çekimleri devam eden dizinin final bölümü merakla bekleniyor. Bu arada Demet Özdemir’den gelen son paylaşım ile final bölümünün çekimine geçildiği de anlaşıldı.

Özdemir hayranları bu duruma üzgün ama yaz aylarında Netflix için çekilecek olan bir romantik komedi filminde oynayacak olması da küçük bir teselli oldu fanları için.

Bu arada oyuncu, instagram sayfasından son yaptığı paylaşım ile dikkatleri çekti. Önce sevgilisi Oğuzhan Koç ile çektiği bir pozuyla güzel bir sürpriz yaptı fanlarına.

Demet Özdemir önce sürpriz yaptı, sonra Doğduğun Ev Kaderindir final paylaşımı ile üzdü! 8

Arkadan gelen diğer paylaşımı ise hayranlarını hüzünlendirdi! Zira oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir’in final sahnesine çalıştığını duyurmuştu. “Bazı bitişleri, bazı başlangıçlarla uğurlarsın” sözünü not düşen Özdemir, ayrıca “Doğduğun Ev Kaderindir final sahnesi, ev ödevi” mesajını yazdı.

İşte Demet Özdemir’in o paylaşımı…

Demet Özdemir önce sürpriz yaptı, sonra Doğduğun Ev Kaderindir final paylaşımı ile üzdü! 9