Ana sayfa Kadın Haberleri Demet Şener, ‘ben iyiyim’ demek için her yolu deniyor

Demet Şener, ‘ben iyiyim’ demek için her yolu deniyor

tarafından ker_def

Demet Şener, son dönemde gündemden düşmeyen isimlerden birisi… Eşi İbrahim Kutluay ile çekişmeli bir boşanma sürecinde olan Şener, iyi olduğunu göstermek için de hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Demet Şener bu sefer de puzzle yaparken fotoğrafını sosyal medyada paylaştı…

Kocası İbrahim Kutluay’a açtığı boşanma davası nedeniyle bir süredir adliye koridorlarında görmeye alıştığımız Demet Şener, tüm bu koşturmalarını özel hayatından uzak tutmaya çalışıyor.

Özellikle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda sıkıntılarını kapı dışında bıraktığının izlenimini veren Demet Şener son paylaşımında puzzle yaparken görülüyor.

Masanın üzerinde dağılmış parçalarla haşır neşir olan Şener’in bunun için verdiği pozsa takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Sandalyede oturmak yerine tek dizini sandalyenin üzerine koyan ve bu şekilde objektife gülümseyen Demet Şener’in bu karesi takipçileri tarafından son derece seksi bulundu.

Şener’in fotoğrafı sekiz binin üzerinde beğeni aldı. Güzel isim bu fotoğrafı, “Herkese mutlu akşamlar, yeni puzzle başlasın. Bakalım kaç güne bitecek” notuyla paylaştı.

Şener’e gelen çok sayıda yorumların başında ‘o nasıl poz’ sorusu vardı.