Ana sayfa Kadın Haberleri Deniz Akkaya’dan Oktay Kaynarca’ya gönderme!

Deniz Akkaya’dan Oktay Kaynarca’ya gönderme!

tarafından ker_def

Deniz Akkaya’dan Oktay Kaynarca’ya gönderme

Sevgilisi Murat Varol’un eski eşi Gülşen’le pişti olmaktan son anda kurtulan Deniz Akkaya, kullandığı aracın camını açarak yaptığı açıklamada, Oktay Kaynarca’ya göndermede bulundu.

Deniz Akkaya ile ilişkileri yılan hikayesine dönen Murat Varol, önceki gün Bebek’teki bir mekanda kahvaltı yaptı. Aynı saatlerde, Varol’un eski eşi gülşen’in mekanın bir alt katındaki kuaföre gelerek, bakım yaptırması dikkati çekti.

Altlı üstlü farklı mekanlarda yer alan üçlüden, Akkaya ile Varol mekandan önce çıkarak olası bir piştiden son anda kurtuldu. Sevgilisinin cipini kullanan Akkaya’nın yanına bir arkadaşı otururken, Varol ise arka koltuğa geçerek görüntü vermek istemedi. Bu sırada camını açarak gazetecilerle ayaküstü söyleşen Deniz Akkaya, Sabah birlikte ormana koşuya gittiklerini söyledi.

Akkaya, trafikte fotoğrafını çekmeye çalışan gazetecilere, dikkatleri olmalarını isteyerek, “Sizi ezmeye çalışanlar oluyor. Sonra ekrana çıkıp sizi ben kolluyorum, magazinci arkadaşlarınız değil. O yüzden kıymetimi bilin. Lütfen kendinize dikkat edin” diye konuştu. (Tarkan Abdullahoğlu / Sözcü)