Ana sayfa Kadın Haberleri Deniz Seki, hepsini tek tek listelemiş!

Deniz Seki, hepsini tek tek listelemiş!

tarafından zk zk

Menajer Özgür Aras, pazartesi günü tahliye olacak Deniz Seki için yapılacaklar listesi hazırladı. Listede iş teklifleri, yayla tatili, teşekkür edilecekler yer alıyor.
Menajeri, Deniz Seki için yapılacaklar listesi hazırladı

BİRBİRİNDEN CAZİP TEKLİFLER VAR
HT Magazin’den Mehmet Çalışkan’ın haberine göre; Pazartesi günü saat 12.00’de özgürlüğüne kavuşacak Deniz Seki’yi menajeri Özgür Aras yapılacaklar listesinin yer aldığı bir dosyayla karşılayacak.

Dosyanın ilk bölümü, ünlü şarkıcıya gelen iş tekliflerinden oluşuyor. Teklifler arasında 2 milyon 400 bin TL önerilen 20 konserlik Türkiye turnesi, oyunculuk, reklam filmi ve hayatının belgesel haline getirilmesi yer alıyor. Seki iş listesini inceleyip tek tek konuşarak kararını verecek.

YEŞİL ÖZLEMİ DOSYADA
İkinci bölüm Seki’nin nişanlısı Faruk Salman’la çıkacağı tatil için alternatiflerden oluşuyor. “Dışarı çıkınca çimleri öpeceğim” diyen Seki, cezaevinde en çok özlemini çektiği yayla tatili yapacak.

Rize, Kaz Dağları ve Karadağ seçeneklerinin yer aldığı listeden seçim yapacak. İş ve tatil kararından sonra, 2 buçuk yıl boyunca kendisine destek olan listedeki kişileri arayıp teşekkür edecek.