Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Seki tahliye oldu! İşte ilk sözleri…

Deniz Seki tahliye oldu! İşte ilk sözleri…

tarafından zk zk

2014 yılından beri cezaevinde olan Şarkıcı Deniz Seki tahliye oldu. İşte hayranları ve dostları tarafından büyük bir izdiham eşliğinde karşılanılan Seki’nin tahliyesinde yaşananlar ve ilk açıklaması:

Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan bugün tahliye edildi. Deniz Seki için sabahın erken saatlerinden itibaren hayranları ve gazeteciler cezaevi önünde bekliyorlardı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Seki’nin önce eşyaları çıkarıldı.

İki kutuya konulan eşyalar dışarı çıkarılıp araca konuldu. Deniz Seki’nin çıkışı beyaz güvercinler ile karşılandı ve Seki göz yaşları içinde güvercinleri serbest bıraktı.

‘Uyuşturucu temin etmek’ suçundan tutuklanan ve yaklaşık 2.5 yıldır cezaevinde olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, tahliye oldu… Deniz Seki yaptığı ilk açıklamada ‘Sizi çok özledim. Zorlu bir yolculuktu.’ dedi.

İZDİHAM YAŞANDI… SEKİ’DEN İLK AÇIKLAMA

2014 yılında bu yana Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden tutuklu bulunan Deniz Seki’yi sevenleri ve sanatçı dostları cezaevinin kapısında karşıladı. Deniz Seki cezaevinden çıkarken izdiham yaşandı. Seki, kısa bir açıklama yaparak ‘Sizi çok özledim. Çok zorlu bir yolculuktu. İki gün sonra basın toplantısı yapacağım. Şimdi müsaade ederseniz ben biraz dinlenmek istiyorum. Çok teşekkür ederim.’ dedi.

Hürriyet