Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Didem Arslan Yılmaz yeni kanalında işe başlıyor!

Didem Arslan Yılmaz yeni kanalında işe başlıyor!

tarafından ker_def

Habertürk’te işine son verilen ünlü spiker Didem Arslan Yılmaz’ın yeni kanalı belli oldu!

Habertürk ekranlarında 10 yıl boyunca yer alan ünlü spiker, şimdi hangi kanalda olacak? İşte yanıtı…

Habertürk ekranlarında 10 yıl boyunca 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye’nin Nabzı programlarını sunan ekran yüzü Didem Arslan Yılmaz ile kanalın yolları geçtiğimiz ay sonuna doğru ayrılmıştı. CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş’la anlaşan deneyimli ekran yüzünün sunacağı program belli oldu.

Başarılı haberci, Gece Görüşü isimli haber programı ile 18 Nisan Pazartesi gününden itibaren, hafta içi her gün saat 23:30’da CNN TÜRK ekranlarında olacak.

CNN Türk internet sitesinde yer verilen haberde, “Türkiye’nin sıcak gündemi, hayatın tüm renkleri Didem Arslan Yılmaz’la Gece Görüşü’nde olacak. Türkiye’nin nabzı CNN TÜRK’ün gece haber kuşağı Gece Görüşü’nde atacak. Günün tüm ayrıntıları, öne çıkan isimleri, haberleri Gece Görüşü‘nde olacak. Didem Arslan Yılmaz’la Gece Görüşü hafta içi her gün saat 23:30’da CNN TÜRK’te ekrana gelecek.” ifadelerine yer verildi.

DİDEM ARSLAN YILMAZ KİMDİR?

İstanbul’da doğdu. Kadıköy Kız Lisesi ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Profesyonel meslek hayatına Kanal D Haber Merkezi ile başladı. Kanal D’de muhabirlik, ana haber spikerliği, sabah programı spikerliği yaptı. Daha sonra bir süre Show Tv, Kanal 6 ve Star televizyonlarında yine muhabir ve spiker olarak çalıştı.

2004 yılında CNN TÜRK’teydi. Haber yolculuğu CNN TÜRK’te 4 yıl boyunca devam etti. Organ nakli dizi haberleri 6 ay devam eden bir programa dönüştü. Bu sürede Sağlık Bakanlığı ve CNN TÜRK’ün birlikte organize ettiği “Hayata Bağış” kampanyası büyük farkındalık yarattı. Organ bağışlarında artışlar gözlendi.

CNN TÜRK’ün ardından 2007-20016 yılları arasında 9 yıl boyunca Haber Türk’teydi. Haber Türk’te Türkiye’nin Nabzı adlı tartışma programını hazırlayıp sundu. Gün içersinde de yine farklı saat dilimlerinde kuşak programlarının hem mutfağında hem de ekran önünde görev aldı.