Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul 7 Haziran 90. bölüm Vasilyus’un sonunu izleyeceğiz

Diriliş Ertuğrul 7 Haziran 90. bölüm Vasilyus’un sonunu izleyeceğiz

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul 7 Haziran Fragmanı 90. Bölüm Vasilyus’un Sonu

Diriliş Ertuğrul dizisi 7 haziran çarşamba günü 90. bölümü ile sezon finali öncesi Trt 1 ekranlarında olacak. Siz değerli izleyicilerimize sezonun başında Vaisilyus’un işinin sezon finali öncesinde biteceğini ve yeni sezonda da Karacahisar kalesinin Ertuğrul Bey ve Alpleri ile feth olunacağını haber vermiştik. İşte şimdi o bölümler geldi çattı. Vasilyus ölüme doğru kurtboğazına koşmakta.

Sultan Aleaddin iyileşmiştir; ancak Vasilyus’un hain planı karşısında hanlı pazar korumasızdır. Sultan tebdili kıyafet ile geldiği için ordusunu yanında yoktur. Tam Karacahisar Kalesinin fethi için plan yapılırken Vasilyus onların etrafını kuşatmıştır.

Ertuğtul Bey ise hem Sultan’ı korumak ve onu korumak için vakit kazanmak için Vasilyus ve adamlarını Kurtboğazına pusuya çeker. Vasilyus Sulan’tın korumasız şekilde kurt boğazında olduğunu düşünmektedir; ancak Ertuğrul beyin pusu hazırdır. Artık Vasilyus düştüğü son koyudan çıkamayacaktır. Vasilyus ise bir taş işe iki kuş vurduğunu düşünürken Ertuğrul’un kurduğu pusuya düşer. Bu sefer Vasilyus için bu pusudan çıkış yoktur.