Ana sayfa Dizi Fragmanları Diriliş Ertuğrul 90. Bölüm Fragmanı – 7 Haziran Çarşamba

Diriliş Ertuğrul 90. Bölüm Fragmanı – 7 Haziran Çarşamba

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul 90. Bölüm Fragmanı – 7 Haziran Çarşamba

Diriliş Ertuğrul dizisinin merakla beklenen 90. bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul Bey ile Vasilius bu kez açıktan karşı karşıya geliyorlar ve kılıçlar çekiliyor. Vasilius, Ertuğrul Bey ile mücadelesinde yere yığılıyor ve fragmandan görüldüğü kadarıyla Ertuğrul Bey son ve bitirici darbeyi yapıyor. Bu durumda Vasilius ölüyor mu? Yeni bölüm yine izleyenleri büyük bir heyecan içinde bekletecek gibi görünüyor. Vasilius’un ölmesi her şeyi bir anda oldukça önemli bir şekilde değiştirebilir.

Diriliş Ertuğrul dizisi özetsiz olarak yayınlanacak 90. bölümü ile 7 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.45’te TRT 1 ekranlarında olacak.

Diriliş Ertuğrul 89. Bölümde Neler Oldu?
Diriliş Ertuğrul dizisinin son yayınlanan bölümünde Sultan Kayı Obası’nı gizlenerek ziyarete gelmişti. Ertuğrul Bey ile yaptığı görüşmede fethin kapılarını açmak üzere geldiğini söylemişti. Ertuğrul Bey de sultandan gelen fermanı yerine getireceğini söylemişti. Ancak Sultan obada biri tarafından zehirlenmişti. Bu olay üzerine herkes sultanın sağlığı hakkında büyük bir endişe duymaya başlamıştı ve obada ciddi bir panik hakim olmuştu. Bunun üzerine Ertuğrul Bey kılıcını çekmeye hazırlanmıştı. Buna göre herkesi de ikaz etmişti.