Ana sayfa Dizi Haberleri Yepyeni diziler geliyor! Yeni sezonda hangi dizileri izleyeceğiz? Yeniler, eskiler ve beklenen diziler…

Yepyeni diziler geliyor! Yeni sezonda hangi dizileri izleyeceğiz? Yeniler, eskiler ve beklenen diziler…

tarafından zk zk

Yepyeni diziler geliyor! Yeni sezonda hangi dizileri izleyeceğiz? Yeniler, eskiler ve beklenen diziler... 7

Televizyongazetesi/Özel Haber

Yeni sezonda dizi izleyicilerini hayli renkli bir sezon bekliyor. Birbirinden iddialı yeni dizilerle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Sezon finali yapan dizilerin tatil araları da bitmek üzere. Bazıları şimdiden Eylül sezonu için çekimlere başladı bile.

Bir de yaz dizileri var. Yaz sezonunda başlayan ve yeni sezonda da devam edecek olan diziler. Kalp Atışı, Dolunay, Ateş Böceği gibi yaz dizisi olarak yayına giren dizilerin bir kısmı sezonda da sürecek. Karşılarına gelecek olan iddialı, büyük bütçeli ve bol yıldızlı isim karşısında tutunabilecekler mi hep birlikte göreceğiz ancak şimdiden bazıları izleyenlerin gönlünü kazandı bile.

Pek çok kanalda onlarca dizi yayına girecek. Eskiler, yaz dizileri, yeni başlayacak olanlar derken kafalar da bir süre karışacak anlaşılan.

Hem bir eski dizilerle ilgili bir hatırlatma yapmak hem de yeni yayın döneminde ekranlarda göreceğimiz birbirinden iddialı yapımlarla ilgili bilgi vermek için bir derleme yaptık.

İşte yeni yayın döneminde televizyonlarda yer alacak diziler: