Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerin karnesi ortaya çıktı! İsimsizler, Siyah İnci, Söz, İstanbullu Gelin’in durumu nasıl?

Dizilerin karnesi ortaya çıktı! İsimsizler, Siyah İnci, Söz, İstanbullu Gelin’in durumu nasıl?

tarafından ker_def

Dizilerin karnesi ortaya çıktı! İsimsizler, Siyah İnci, Söz, İstanbullu Gelin'in durumu nasıl? 7

Haftanın dizilerinde ;

Total’in ilk sırasında bu hafta Star Tv’nin Söz, 8,61 reyting puanı ile bu hafta da birinci sırada yer aldı. Total’in 10.sırasında Kanal D’nin ‘Arka Sokaklar’ 450.bölümünde aldığı 5,78 puanla 1o. sırada yer aldı.

AB’nin ilk sırasında, Atv’nin “Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisi bu hafta 73. bölümde aldığı 8,41 puanla birinci sırada yer almıştır. Kanal D’nin ‘Çocuklar Duymasın’ AB’de de aldığı, 4,71 puanla 10.sırada yer aldı.

GEÇEN HAFTA YENİ BAŞLAYAN DİZİLER :

SİYAH İNCİ (Star Tv) :

Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Hande Erçelin başrollerini oynadığı Siyah İnci’nin ilk bölümü geçtiğimiz Perşembe akşamı ekranlara geldi. Gold Yapım – Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği dizi her nedense reytinglerde başarılı olamadı. Aynı akşam ekranlara gelen 4 dizi arasında sonuncu oldu.

Konu: Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olur.