Ana sayfa Dizi Haberleri Dolunay dizisi 17. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Dolunay dizisi 17. bölümü ne zaman yayınlanacak?

tarafından ker_def

Dolunay 17. bölümü ne zaman?… İşte yeni bölüm fragmanıDolunay dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Ferit ve Nazlı ilişkisine dair yeni ipuçları veren Dolunay’ın yeni fragmanında tarih detayı gözlerden kaçmadı. Dizinin yayın günü değiştirildi. Peki Dolunay dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Can Yaman ile Özge Gürel’in paylaştığı Dolunay’ın yayın günü değişti. Dizi bundan böyle pazar akşamları ekrana gelecek. 24 Ekim’de yayınlanması beklenen 17. bölüm 29 Ekim’de yayınlanacak. İşte Dolunay’ın yeni bölümünden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı’nın nikah saatinde ortadan kaybolması herkesi heyecanlandırdı. Ferit Nazlı’nın nikahtan kaçmış olduğunu düşünse de gerçek zannettiğinden çok farklıydı. Nazlı ölümle burun burunayken bile Ferit’i düşünüyordu. Alya Deniz ile şansını son defa denedi. Deniz’in buna cevabı ilişkileri açısından belirleyici olacaktı. Fatoş Engin’le evlilik yolunda ilerlerken her fırsatta kafasındaki sorulara cevap aradı. Demet ve Hakan, Ferit’e karşı adımlarında daha cüretkar hareket ettiler.