Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dövme yaptıran ünlülerin evlilikleri bitiyor!

Dövme yaptıran ünlülerin evlilikleri bitiyor!

tarafından ker_def

Dövme uğursuzluğu
Evlendiği dönemde yüzük parmağına ‘Love’ dövmesi yaptıran Ebru Destan, ilginç bir açıklamada bulundu. Manken, “Dövme yaptıran herkesin evliliği bitti” dedi

İş adamı Mete Okay İnan’la boşanma davası devam eden Ebru Destan, Nişantaşı’ndaydı. Evlendiği zaman yüzük takmayı sevmediği için parmağına ‘Love’ yazdıran manken, “Dövme yaptıran herkesin ya evliliği ya da ilişkisi bitti. Bana da uğursuzluk getirdi” dedi. Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan’ın baş harfini sırtına dövme yaptırdığını hatırlatan Destan’ın iddiası üzerine, beraberliklerinde dövme yaptıran ve yolları ayrılan ünlü isimlerin listesini yaptık.

Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu çifti de parmaklarına isimlerini yazdırmış, ancak evlilikleri uzun sürmemişti. İbrahim Kutluay’a kasım ayında boşanma davası açan Demet Şener, ayağına kendisinin ve eşinin baş harfini dövdürmüştü. Hadise ve Sinan Akçıl da sevgili oldukları dönemde tanışma tarihlerini kollarına dövme yaptıran isimler arasındaydı. İrem Derici-Rıza Esendemir, Tuğba Özerk-Altan Nuh çifti de aynı kaderi yaşayan çiftler arasında yer alıyor.