Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dünya Güzellerim böyle veda etti

Dünya Güzellerim böyle veda etti

tarafından ker_def

“Dünya Güzelleri” ne böyle veda etti

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy’un bir araya geldiği, yaz sezonunun en çok konuşulan işi olan “Dünya Güzellerim” geçtiğimiz akşam yayınlanan 13. bölümü ile ekranlara veda etti.

“Dünya Güzellerim” isimli programın yönetmeni Mustafa Kotan, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı notla güzellerine böyle veda etti.

İşte o paylaşım…

“Hiç kimse birbiri ile küs değil”

Çok kavga ettik, çok tartıştık; ama her şey bir pineapple juice içene kadardı. Hiç kimse birbiri ile küs değil. Arka tarafta bu fotoğrafta olduğu gibi çok güzel anlar da yaşadık. Programın daha da güzel olması için elinden geleni yapan bütün Dünya Güzellerim ekibine çok teşekkür ederim yine olsa hiç düşünmeden yine bu ekiple yola çıkardım. Cesaretlerinden ilham aldığım bu 4 dünya güzeli kadına hayallerimi gerçekleştirmeme yardımcı oldukları için minnettarım, birlikte Türkiye’nin en çok konuşulan işini yaptık. Özellikle yapımcım, yol arkadaşım Uygar Ataş’a her konuda sonuna kadar arkamda durduğu için çok çok teşekkür ederim. Bu güzel işi ve emeği geçen herkesi, her zaman sevgiyle hatırlayacağım.