Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dünya Güzellerim, bu kez kamp macerasıyla geliyor…

Dünya Güzellerim, bu kez kamp macerasıyla geliyor…

tarafından zk zk

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi ”Dünya Güzellerim’in” 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana Dev Kadro yani Banu Alkan, Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün çıkacağı kamp macerası damgasını vurdu! Kimsesiz çocuklarıda ziyaret eden Dev kadronun en özel görüntüleri 13 Eylül çarşamba akşamı saat 22:30’da Show TV’de!

DÜNYA GÜZELLERİM HANOİ’DE EĞLENCELİ ANLAR YAŞADI!

Yapımcılığını Bloom Medya’nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği Show TV’nin gezi & show programı Dünya Güzellerim bu akşam yayınlanan yeni bölümünde Vietnam’ın başkenti Hanoi’deydi. Dünya Güzellerim’in dün akşam ekrana gelen bölümünde oğlu Harun ile görüşen Safiye Soyman’ın duygusal anları izleyenleri derinden etkiledi. Vietnamlı genç bir kızın, yakınının küllerini göle boşalttığı sırada merak eden Safiye Soyman ve Banu Alkan, küllerin üstlerine sıçramasıyla neye uğradıklarını şaşırdılar.

Dev kadro, güzelliklerine güzellik katmak için bakım yaptırmak istedi. Masajın bir kültür olduğu Vietnam’ın başkenti Hanoi’de soluğu masaj salonunda alan Dünya Güzellerim, eğlenceli anlar yaşadı. Türk Sanat Müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, Hanoi’de masaj salonunda giydiği mavi elbisesine uygun olarak sürdüğü mavi rujuyla da dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra dev kadro güzel bir akşam yemeği yemek için otelde buluştu. Yemek sırasında Banu Alkan’la gergin anlar yaşayan Safiye Soyman sinirlenerek masayı terk etti. İkilinin tartışmasından bunalan Bülent Ersoy’un tepkisini yüksek sesle dile getirdiği ve otel görevlisinin uyarısıyla sinirlendiği anlar büyük heyecan yarattı.

İşte Dünya Güzellerim 12.bölüm fragmanı…