Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dünya Güzellerim programı hem eleştiriliyor hem de çok seyrediliyor

Dünya Güzellerim programı hem eleştiriliyor hem de çok seyrediliyor

tarafından ker_def

Dünya Güzellerim 5.bölümüyle izleyenlerle Show TV ekranında buluştu. 5. bölümde eğlenceli yolculuğa bir yenisini daha ekledi! Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy’dan oluşan kadro, ortalığın altını üstüne getirdi. Dünya Güzellerim 6. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yapımcılığını Bloom Medya’nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği Show TV’nin gezi & show programı Dünya Güzellerim yayınlanan beşinci bölümüyle eğlenceli yolculuğuna bir yenisini daha ekledi.

Dünya Güzellerim, Hindistan’da yaşayan bir Türk’ün evine misafir olan dev kadronun Hint örf ve adetlerine uygun ağırlanmasıyla başladı. Dünya Güzellerim’in beşinci bölüm yolculuğu,Hindularca kutsal sayılan Ganj nehrinin yanında yer alan ve binlerce yıldır buraya ibadet etmek için ülkenin her yanından gelenleri misafir eden Varanasi’de devam etti. Mumbai’den, Varanisi’ye uçakla geldikten sonra tekne turuna çıkan Dünya Güzellerim’in eğlenceli anları programa damga vurdu. Diva Bülent Ersoy’la Safiye Soyman’ın arasında bavul yüzünden küçük bir kriz yaşandı. Kendine has İngilizcesiyle yaşadığı bir olayı anlatan Safiye Soyman dev kadroyu kahkahaya boğdu. Diva Bülent Ersoy ve Burcu Esmersoy’un alışveriş çılgınlığı programın en renkli anlarından biriydi. Safiye Soyman’ın, otel odasında Banu Alkan’a yaptığı çaydanlık şakası ise gerginliğe neden oldu. Varanasi sokaklarında rikşa ile tur atan Banu Alkanve Safiye Soyman’ın keyifli anları gözlerden kaçmadı. Dev kadronun bir arada olduğu akşam yemeğinde Diva Bülent Ersoy ve Banu Alkan’ın aralarında yaşanan kavga anları ise izleyenleri ekran başına kilitledi.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Dünya Güzellerim’in bölüm sonunda ekrana gelen yeni bölüm tanıtımında ise; dev kadronun Varanasi’de yaşadığı birbirinden özel dakikalar ve akşam yemeğindeki eğlenceli atışmaları şimdiden merak uyandırdı. Eğlencenin, rekabetin ve heyecan dolu anların eksik olmadığıDünya Güzellerim’in yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Dünya Güzellerim merakla beklenen 6. bölümü ile 26 Temmuz Çarşamba akşamı Show TV’de!

İşte Dünya Güzellerim’in 6. Bölüm tanıtımı!