Ana sayfa Yabancı Dizi Dünyaca ünlü oyuncu Lindsay Lahon, Sick Note dizisinde

Dünyaca ünlü oyuncu Lindsay Lahon, Sick Note dizisinde

tarafından zk zk

Bir süre önce ülkemize de gelen ünlü yıldız Lindsay Lahon, sonbahar aylarında ilk sezonuyla Sky Atlantic televizyonunda yayınlanacak olan Sick Note isimli komedi dizisinde rol alacak.

Diziler.com sitesinde Volkan Küçükel’in haberine göre, Nat Saunders/James Serafinowicz ikilisinin yaratıcısı olduğu komedi dizisi “Sick Note” için şimdiden ikinci sezon onayı dahi alınmış.

Şu sıralar çok gündemde olan dizinin ikinci sezonuna yeni isimler de katılıyor. Kadroda Lindsay Lohan’un yanısıra Rupert Grint (Harry Potter), Nick Frost (Paul) ve Don Johnson (Miami Vice) gibi isimler de diziye dahil olacak.

SICK NOTE KONUSU NE?

Sick Note’un altı bölümden oluşacak ilk sezonunun hikayesi başarsız bir ilişki ve patronunun hakimiyeti altından çıkamadığı zorlayıcı bir iş içindeki Daniel Glass (Grint) karakteri üzerine odaklanıyor.
İçinde bulunduğu durumun daha da kötüye gidemeyeceğini düşünürken Daniel’a, beceriksiz doktoru Ian Glennis (Front) tarafından yanlışlıkla ölümcül bir hastalık teşhisi konuluyor. Ancak bu hata gün yüzüne çıktığında Dr. Glennis, Daniel’ı kendisine yanlış teşhis konulduğu gerçeğini meslektaşları, arkadaşları ve ailesinden saklaması konusunda ikna edecektir.