Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ebru Akel’in sunduğu Gelinim Sensin’de ilginçlikler yaşanıyor

Ebru Akel’in sunduğu Gelinim Sensin’de ilginçlikler yaşanıyor

tarafından ker_def

gelinim-sensin

Slow dance ve önemi

Cumali Hazan’a dans etmeyi teklif etti ama Hazan, Esra yüzünden surat asmayı tercih etti. Hazan tarafından reddedilen Cumali yaklaşık iki saniye içinde bu sefer Esra’ya dans etmeyi teklif etti. Ancak Esra da Cumali ile dans etmeyi istemedi. Hâlbuki bu kadar uzatacak ne var ben anlamadım. Hazır fırsatını bulmuşken Esra dansını etse n’olurdu sanki? Hem çiftler dans ederken ekranda tepeden kalpler yağıyor.

Esra’nın aklı sonradan geldi, Cumali’ye dans etmeyi teklif etti. Ama tabii geç kaldığı için çocuğu kaçırdı. Esra’ydı, Hazan’dı bunalan Cumali ise gidip Bağdat şarkısında Anna ile dans etti.

Özetle sevgili Ekranellacılar, Gelinim Sensin evinde seçici durumda olan kişiler kayınvalideler. Onların filtresinden geçen gelin adayları oğulları ile buluşabiliyor. Gördüğünüz üzere bu evde erkekler etkisiz eleman. Onlar daha çok vaktini iki kadın arasında kalınca ne yapacağını bilememek, kızların kıyafetlerine karışmak, çoğunlukla da şaşkın şaşkın bakıp anacıklarına sığınmakla geçiriyor. İşte altın dakikalar böyle akıyor.