Ana sayfa Foto Galeri Ece Seçkin şarkıları annesiyle seçiyormuş!

Ece Seçkin şarkıları annesiyle seçiyormuş!

tarafından ker_def

ece-seckin-paramparca-2

DAHA YAŞIM UFAK

Şarkı sözlerinizde arkasından işler çevrilen birinin hikâyesi anlatılıyor. Sizi arkanızdan vuranoldu mu?

Oldu da, etkisi büyük olmadı diyelim (gülüyor).

‘Aman Aman’, ‘Şok Oldum’ ve ‘Hoşuna mı Gidiyor’ şarkılarının yanı sıra ‘Adeyyo’ ile de listelere hızlı bir giriş yaptınız? Nasıl seçiyorsunuz parçalarınızı.Var mı bir sırrınız?

Ben şarkılarımı genelde menajerimle ve annemle birlikte seçiyorum. Ama bu sözü geçen şarkıların her birini ilk dinlediğimde “Bu benim şarkım” demiştim. Bu kadar çok yükseldiğim bir şarkı olduğunda zaten o genelde çıkış şarkım oluyor. Mesela bu albümdeki slow şarkım ‘Olsun’u ilk dinleyişte anlayamamıştım. Menajerim uyandırdı: “Bunu oku bak gör” dedi. Göreceğiz.

Yeni single çalışmanızda yer alan ‘Zamanım Yok’ oldukça duygusal bir çalışma. Seslendirdiğiniz hareketli parçalardan sonra slow bir şarkı okumak nasıl bir deneyimdi?

‘Olsun’ benim ilk slow parçam. İnsanlar televizyon programlarında ya da canlı konserlerimde söylediğim slow şarkıları çok beğeniyorlardı. “Sesin slowa çok müsait. Neden okumuyorsun?” diye sokakta çeviren bile oluyordu. Ben de artık dayanamadım, okumak istedim. Tabii ki ileride benim de birçok slow parçam olacak. Sadece bugüne kadar biraz erken olduğunu düşünüp hep erteledim. Şimdi yaşım ufak, bol bol eğlenip dans ederim diye düşünüyordum.

Müzik dünyasında kendinizi nerede konumlandırıyorsunuz?

Tüm şarkılarım çok beğeniliyor ve hit oluyor. Zamanla çok çalışarak iyi yerlere geleceğimi
düşünüyorum.