Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ekranların yeni eğlencesi Gönder Gitsin

Ekranların yeni eğlencesi Gönder Gitsin

tarafından ker_def

EKRANLARIN EN YENİ EĞLENCESİ “GÖNDER GİTSİN”
OLDU

Red Arrow Entertainment bünyesindeki markaların en güçlülerinden biri olarak kabul gören Karga Seven Pictures’ın, Türkiye’deki ilk projesi “Gönder Gitsin”
FOX ekranlarında başladı.

Ekranların en farklı yarışma programı “Gönder Gitsin”, sıcak yaz akşamlarında bayram tadında bölümleriyle FOX izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Sunuculuğunu ünlü oyuncu Timur Acar’ın yaptığı “Gönder Gitsin” in 25 Haziran’daki ikinci bölüm konukları oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ve “Miss Model of World” birincisi ve oyuncu Sevcan Yaşar olacak. Bayram boyunca devam edecek olan yarışmada “Şevkat Yerimdar” dizisinin başrol oyuncuları Özgürcan Çevik ve Başak Parlak ise bayramın 2. Günü “Gönder Gitsin” diyecekler.

Alışılmışın bir hayli dışında bir formata sahip olan “Gönder Gitsin” de soruların cevapları dört şıklı fotoğraflardan oluşuyor. Soru ile beraber konu başlığına uygun olan üç fotoğraf ve uygun olmayan bir fotoğraf yarışmacıların karşısına çıkıyor. Yarışmacılar uygun olmayan fotoğrafı bulmaya çalışıyor. Uygun olmayan fotoğrafı bulan yarışmacılar büyük ödüle giden 10 soruluk yolda ilk önemli adımı atmış oluyor. Yarışmanın büyük ödülü ise tam 150.000 TL.

Yarışmanın 25 Haziran’da yayınlanacak ikinci bölümünün konukları Sinan Çalışkanoğlu ve Sevcan Yaşar, “İhtiyaç Haritası” isimli sosyal sorumlukluk projesine destek olmak için 150.000 TL’lik büyük ödüle ulaşmaya çalışacaklar. Sinan Çalışkanoğlu’nun enerjik ve komik halleri, Sevcan Yaşar’ın ise güzelliğiyle birleşen yarışmadaki sakin duruşuyla ikilinin ilginç diyaloglarına tanıklık edeceğiniz bu büyük eğlenceyi sakın kaçırmayın.