Ana sayfa Foto Galeri Elif Ece Uzun farklı bir sektörde kendisini göstermeye hazırlanıyor

Elif Ece Uzun farklı bir sektörde kendisini göstermeye hazırlanıyor

tarafından ker_def

elifeceuzun

Podyumların bebek yüzlü mankeni Elif Ece Uzun, bambaşka bir sektörde adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Güzel manken formda kalmaya yardımcı sağlıklı atıştırmalıklarla insanları zayıflatacak.

Elif Ece Uzun’un Akşam’da yayınlanan röportajı…

Yıllar geçse de podyumların en aranılan mankenlerinden birisiniz. Kalıcı olmak nasıl bir duygu?
Kalıcı olmak tabii ki gurur verici. Ama bizim mesleğimizde bu öyle göründüğü gibi kolay bir durum değil. Modellik için sadece fiziğin yeterli olduğu yanılgısında insanlar ama iş disiplini ve iyi zekaya da sahip olmanız lazım. Bizim işimizde profesyonel futbolcular gibi sürekli çalışmayı, kendimize bakmayı gerektiriyor. Ben bu konuda hassasım, işim olmadığı zaman vaktinde uyurum, sporu hiçbir koşulda bırakmam, modayı ve işimle ilgili tüm dünyadaki gelişmeleri takip ederim.

Modeller bir süre sonra ya tasarımcı oluyor ya şarkıcı ya da oyuncu. Siz bir dönem oyunculuk yaptınız ama devamı gelmedi, neden?
Açıkcası şarkıcılığı hiç düşünmedim. Ama elbette mesleğimin yıllarca bana kazandırdığı bilgi ve birikimi aktaracağım bir iş yapabilirim. Modellikle beraber bugüne kadar 8 televizyon programı yaptım. Bir gazetede köşe yazılarım oldu. Birkaç reklam kampanyasında yer aldım. Altından kalkabileceğim her işi kabul ediyorum. Bundan sonrası için de öyle olacak. Oyunculuğa gelirsek; aslında gelen işler oldu, zamanla ilgili anlaşmazlıklar oldu. Olan her şeyin bir nedeni var ve olmasın gereken düzende oluyor yaşamda, dolayısıyla benim için en uygunu buydu demek ki…