Ana sayfa Dizi Haberleri Elif’in 505. bölümünde Arzu polisler tarafından götürülüyor

Elif’in 505. bölümünde Arzu polisler tarafından götürülüyor

tarafından ker_def

Elif’in 505. bölüm özetinde Arzu’yu polisler götürüyor

Kanal 7 dizisi Elif’in 7 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanacak 505. bölüm özeti şöyle:

Elif’te Arzu polisler tarafından karakola götürülür. Öte yandan Selim Sitare’nin artık evden gitmesi gerektiğine karar verir ve onu gönderir. Melek ise Arzu’nun karakolda olduğunu öğrenince yanına gider. Peki Melek’i karşısında gören Arzu ne yapacak.

Arzu polislerin suçlaması karşında şok olur. Suçlamaları inkar etse de polisler onu zorla götürürler. Diğer taraftan, Melek’in evinde Sitare’yi gören Veysel onu tanır ve rahatsız olur. Evdeyken kimseye bir şey belli etmese de Selim’le birlikte evden çıkınca onunla konuşur.

SELİM SİTARE HAKKINDAKİ GERÇEKLERİ VEYSEL’E ANLATIYOR

Selim de Sitare’yle ilgili gerçekleri Veysel’e bir bir anlatır. Veysel ona hak verse de elinden geleni yaptığını, artık bundan sonrası için bir karar vermesi gerektiğini söyler. Selim de Veysel’e hak verir ve Sitare’ye bir miktar para vererek artık gitmesi gerektiğini söyler. Selim’le Zeynep arasında yine Sitare yüzünden gerginlik çıkar. Bu arada, Arzu’nun göz altında tutulduğunu öğrenen Melek, onu görmek için karakola gider.

Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…