Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Emrah Serbest baba ve kızının ölümüne sebep olduğu kazayı itiraf etmese daha zor duruma düşecekti

Emrah Serbest baba ve kızının ölümüne sebep olduğu kazayı itiraf etmese daha zor duruma düşecekti

tarafından ker_def

Emrah Serbest baba ve kızının ölümüne sebep olduğu kazayı itiraf etmese daha zor duruma düşecekti 7

Behzat Ç’nin senaristi Emrah Serbes, baba ve 16 yaşındaki kızının ölümüne neden olan kazada aracı kendisinin kullandığını itiraf etti. Baba-kızın yakınları ise “İtiraf etmese adli tıp raporunda ortaya çıkacaktı” iddiasında bulundu.

Vatan’dan Çağdaş Ulus’un haberine göre 22 Eylül Cuma günü saat 04.30 sıralarında İzmir’den Aydın yönüne giden Ayhan Özçelik (59) yönetimindeki otomobile, arkadan gelen bir otomobil çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulan Özçelik’in otomobili taklalar attı. Sürücü Ayhan Özçelik ve 16 yaşındaki kızı Zeynep olay yerinde hayatını kaybeti. Sürücünün eşi Nilgün Özçelik ise ağır yaralı olarak Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yolda kalbi duran ve yapılan müdahalelerle hayata döndürülen Nilgün Özçelik, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Kazayı yara almadan atlatan diğer otomobilin sürücüsü denilen Kenan Doğru ise tutuklandı.