Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erdal Beşikçioğlu’ndan hayranına büyük jest…

Erdal Beşikçioğlu’ndan hayranına büyük jest…

tarafından zk zk

Şimdilerde Adı Efsane dizisinde oynayan Erdal Beşikçioğlu, bir hayranının ricasını kırmayarak ömür boyu unutamayacağı anlar yaşamasını sağladı. İşte o olayın perde arkasında yaşananlar:

Hayali gerçekleşti…Çağrı Canpolat 23 yaşında ve otizimli. Ancak Çağrı’nın hiç kimsenin bilmediği bir özelliği var. Şarkı söylemek. Müzik kulağı ile Güzel Sanatlar Lisesi’ni kazanan ancak özel eğitim alması gerektiği için devam edemeyen Çağrı’nın en büyük hayallerinden biri ise hayranı olduğu Erdal Beşikçioğlu ile tanışmaktı. Panora AVM, İlgi Otizim Derneği ile yürüttüğü işbirliği ile Çağrı’nın sesine kulak verdi ve Ankara’da büyük bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

“Bir Deli’nin Hatıra Defteri” oyunu için Ankara’ya gelen ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, hayranı olan Çağrı ile oyunu öncesi sahnede bir araya geldi. Kendisini görünce koşarak sarılan Çağrı ile hatıra fotoğrafı çektiren Beşikçioğlu, Çağrı’nın konserine gelmek istediğinin müjdesini vererek bir kere daha Çağrı’yı ve ailesini mutlu etti.

Kendisini şarkılar ile ifade eden Çağrı, mutluluğunu en çok sevdiği şarkılardan biri olan “Rüzgar” şarkısını seslendirerek dile getirdi. Çağrı’nın Erdal Beşikçioğlu fotoğraflarını elinden düşürmediğini dile getiren annesi Birgül Yurttaş şunları söyledi; “Sebebini bilemediğimiz bir şekilde kendisine hayranlık besliyor. Behzat Ç. televizyonda yayınlandığı dönemde kimse evde izlemezken Çağrı kendiliğinden keşfetti ve bir daha asla bırakmadı. Daha önce sahne aldığı bir konserde eğitmenleri ona Erdal Beşikçioğlu cd’si hediye vermişti. O cd asla elinden düşürmüyor. Duşa bile onunla giriyor. Ona sarılarak uyuyor” dedi.

Çağrı’nın çok güzel bir müzik kulağının olduğunu belirten Beşikçioğlu, konseri olursa gelmek istediğinin belirtti. Kendisine bu denli hayran olan Çağrı’ya bir de müjdeli haber veren ünlü oyuncu, Behzah Ç.’nin yeniden başlayacağı söyledi. Elinden hiç düşürmediği fotoğraflarını imzalayan Erdal Beşikçioğlu, Çağrı ile birlikte “Bir Delinin Hatıra Defteri” oyununda kullandıkları vince de birlikte binerek sahneyi selamladı.
erdalbesikcioglu1