Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya’dan dikkat çekici reyting çıkışı

Erkan Petekkaya’dan dikkat çekici reyting çıkışı

tarafından ker_def

kolpaçino-3.-devre-filmi-şafak-sezer-erkan-petekkaya

‘Arkadaşınızla çalışmak daha kolay’
Şafak Sezer’le nasıl bir kimyanız oluştu?
Yıllardır arkadaşız. Birbirimizin gözüne bakınca, ne istediğimizi anlıyoruz. Sette arkadaşınızla çalışmak daha kolay oluyor.
Filmde, eksi 24 derecede çekilen bir sahne var. O sahnede neler yaşadınız?
İki günde çekebildik. Etler bozulmasın diye biz içeride çalışırken bile buzhane soğutuluyordu ama sahneyi izledikten sonra, çekilmeye değer olduğunu anladım.

‘Dünya starlığı için 80 fırın ekmek yemeli’
Dizilerde olduğu gibi sinema sektöründe de Amerika’yı yakalabilir miyiz?
Amerika’da insanlar artık sinema- ya gitmek yerine evlerinde oturup dizi izliyor. Çünkü çok saçma sapan filmler çekiyorlar. Kevin Spacey, bile dizide oynuyor, düşünün…
‘Paramparça’ dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanıyor. Yurt dışından da sizinle röportaj yapmak için geliyorlar. Dünyada tanınmak nasıl bir duygu?
Evet, yurt dışında tanınıyorum, en iyi erkek oyuncu ödülleri de alıyorum ama bunu dünya starlığıyla karıştırmayalım. Bizim oraya gelene kadar 40 değil, 80 fırın ekmek yememiz gerekiyor.
İzleyiciyi etkileme anlamında karakterlerinize dikkat ediyor musunuz?
20 yıldır insanların evlerinde, ailelerinden biri gibiyim. Rollerime de hep dikkat ettim. Kahramanları ve iyi karakterleri oynadım.
Yönetmenlik hayaliniz var mı?
Yapana saygı duyarım ama bana göre değil. Sabır isteyen bir iş. Ben o kadar sabırlı değilim. Kameranın önünde olmak istiyorum.

SERCAN KISMET