Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm özeti

tarafından ker_def

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. Bölüm Fragmanı

Silah ticaretinin yürütüldüğü masa açıkça devletin gazabına uğramıştır. Sadece Hızır Çakırbeyli ve diğer üyeler değil, onların aileleri de bu savaşın parçası olacaktır. Hızır​, ateş hattının ortasında gibidir. Bir yandan Nevzat Çankırı ile mücadele ederken diğer yandan masaya kabul görmeyenlerin isyanlarıyla uğraşır.

Meryem’i elleri kelepçeli görmek ise tüm aileyi derinden sarsar. Meryem’in gözaltına alınması Nazlı’nın aileye kendini kabullendirmek adına sarf ettiği tüm çabaları çöpe atar. Hızır da açıkça tepkisini gösterir Nazlı’ya. Hızır’ın bütün derdi Meryem’in “masumum” deyip serbest kalmasıdır. Meryem vicdanı ile ailesi arasında gelgit yaşamaktadır. Meryem vicdanının sesini dinleyip sıcak yuvasına dönmek yerine cezaevine girmeyi yeğler.

Yayın Tarihi : 8 Aralık 2015 / Salı

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı : Raci Şaşmaz

Yönetmen : Onur Tan

Senaryo : Raci Şaşmaz / Bahadır Özdener

Oyuncular : OKTAY KAYNARCA(HIZIR ÇAKIRBEYLİ), DENİZ ÇAKIR(MERYEM ÇAKIRBEYLİ), MÜJDE UZMAN(NAZLI MERİÇ), TARIK ÜNLÜOĞLU(ÜNAL KAPLAN), YUNUS EMRE YILDIRIMER(ALPASLAN ÇAKIRBEYLİ), OZAN AKBABA(İLYAS ÇAKIRBEYLİ), SABİNA TOZİYA(HAYRİYE ÇAKIRBELİ), TUNA ORHAN(SERVET KARADEMİR), SİNAN DEMİRER(CİVCİV-YUNUS TOKGÖZ),HAKAN KARAHAN(ÖZER ÇETİNER)