Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölüm neden yayınlanmadı?

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölüm neden yayınlanmadı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yayınlanmadı? Atv’de her Salı akşamı ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz eski bölümü yayınlanınca sosyal medyada hayranları tarafından isyan bayrakları çekildi. Atv, ortak yayınla Cumhurbaşkanı’na özel bir program yayınlayınca normal süresinde başlaması gereken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölüm yerine bir önceki bölüm yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları hayal kırıklığını sosyal medyada attıkları tweetler ile dile getirdiler.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları dün akşam Atv’de yeni bölümü izlemek için ekran başına geçtiler ama yayın akışında saat 22.00’da görülen dizinin eski bölümü ekrana gelince hayal kırıklığı yaşadılar. Dün akşam Atv’de Cumhurbaşkanı Gençlerle Büyük Buluşma adlı programın uzaması nedeniyle kanal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölüm yerine son bölümü tekrar yayınladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kanal tarafından yapılan bir açıklama yok ama önümüzdeki hafta Salı akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölümü ekrana gelmesi bekleniyor.
EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 65. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE KONUSU
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fenomen dizinin son bölümünde öldüğü sanılan Avni’nin abisi Rüstem’in ortaya çıkması büyük bir süpriz olmuştu. Masaya tekrar oturabilmesi için Suzi’yi tek engel olarak gören ve ortadan kalkmasını isteyenler, İlyas ile birlikte olduğu bir an baskın düzenlerler. Fakat Hızır, daha önceden önlemini alarak Suzi’yi öldürmek için gönderilen Cemil’i ele geçirir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölümde Hızır, Avni ve Rüstem’i ortadan kaldırmak için masayı toplamak ister. Fakat bu sırada Meryem ile arasında Suzi yüzünden ciddi kavga çıkar. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde İlyas’a dönmek isteyen Esra, Suzi ile daha da yakınlaştıklarına şahit olur ve hayalleri yıkılır. İstihbaratın başındaki Serkan, kendi adamlarını ortadan kaldıran Hızır’ı sevenleri ile tehdit ediyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. bölüm fragmanı…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 65. YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Binbir tehlikeli planla masaya getirilmeye çalışılan Rüstem nihayet Türkiye’ye ayak basar. Hızır yalanların saklanmasını daha fazla sağlayamayacağından endişelidir. Bu yüzden Rüstem ve Avni’nin bir an önce masada yok edilmesini ister. Davut ise bu konuda acele davranılmaması taraftarıdır çünkü onun savaşı ve planları daha büyüktür.
Serkan’ın eylemlerinde ona yardımcı olmaları için ceza evinden çıkarıp ortalığa saldığı adamlar Hızır’ın gazabından nasiplerini alırlar. Buna karşılık olarak Serkan da ona ayak bağı olan Hızır’ı yakınlarıyla tehdit eder.
Ünal’ın Ceylan ile aynı evde kalması Hızır’a oldukça rahatsızlık vermektedir. Son dönemde etrafında oynanan oyunlardan bunalan Meryem ise isyan eder.
Esra ve İlyas’ın da büyük günü gelip çatmıştır. Tüm aile boşanmaya mani olmaya çalışırken İlyas tehlikeli sularda yüzmeye devam eder. Boğulması ise an meselesidir.