Ana sayfa Foto Galeri Esra Erol geçmişte büyük zorluklar yaşamış bir isim!

Esra Erol geçmişte büyük zorluklar yaşamış bir isim!

tarafından ker_def

esra erol

KOCAM SAYESİNDE BURADAYIM AMA YOLA TEK BAŞIMA ÇIKTIM

– Tüm bu mücadeleleri verirken eşinin hayatındaki rolü neydi?
– Kuzum hep yanımdaydı. Tüm zorluk dönemlerinde hep vardı. Flash TV’deyim, reyting hesabı falan bilmediğim dönemler. Ali’yle yemekteyiz, kanaldan arıyorlar reyting sonuçlarını söylüyorlar. Not alıyorum anlamaya çalışıyorum. Ali birkaç kez şahit oldu, sonra yorumlamaya başladı. Sonra reyting matematiğini çözdü. O süreçte de, “Esra sen yürü, benim sana destek olabileceğim noktada buradayım” derdi. İnsanlar hep “Kocası sayesinde oldu” diyor. Kocam sayesinde buradayım ama bu yola tek başıma çıktım. Ali bile bu işlere başladığımda bana inanmıyordu. Sonra baktı ki, bu iş gidiyor, destek olmaya başladı.

– Nasıl destek oluyor?
– Anlatacaklarım destek mi, köstek mi tartışılır; hiçbir zaman nazlanmama, darlanmama, kendimi bırakmama müsaade etmedi. “Tatil mi yapsam?” dediğimde; “Ne tatili işine git” dedi. Beni sürükleyen ve gaza getiren kişi o.

– Birbirinizi zorluk döneminde bulmuşsunuz. Her tür mücadeleyi birlikte vermeniz sizi kenetledi mi?
– Ali’yle 2005 yılında tanıştık. Onun hayatında yaşanmışlıklar vardı. Benim var desem yalan olur. Ali’yi gördüğümde aşık oldum. Konuşmayı çok sevmeme rağmen onun yanında sessizken çok mutluyum. Kendi hayatımda o kadar sıkıntı, baş etmem gereken sıkıntı varken, onun yanındaki sessizlikte huzur buluyordum. Biz sessizliğimizi paylaşırız onunla. En sıkıntılı zamanlarda birbirime inanılmaz kol kanat gereriz.

– Şimdi nasıl bir ruh halindesin?
– Büyüdüm. 33 yaşımdayım. Olgunlaştım. Her sabah uyandığımda “Allah’ım ben iki çocuklu bir anne miyim?” diyorum. Eskiden “İyi geceler” demek için bir odaya giriyordum. Şimdi iki odaya giriyorum. İki çocuğum da birbirinden farklı huya, karaktere sahip. Ciddi bir bölünmüşlük yaşıyorum. “İdris Ali’ye haksızlık mı ettim acaba?” dediğim zamanlar oldu (ağlıyor). Bir gün Ömer’i emzirirken, İdris Ali okuldan geldi. Bir bakışı vardı bana… Orada eriyip bittim. Şu an içinde bulunduğum ruh hali yorgunluk galiba… Bir bebek dünyaya getirdim, iş var, eşim var, kendi hayatım var… Ama çok şükür, hamdolsun. Sevdiklerim yanımda daha ne olsun.