Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Erol ve eşi Ali Özbir’e kin besliyorlar! Bu kavga karakolda biter!

Esra Erol ve eşi Ali Özbir’e kin besliyorlar! Bu kavga karakolda biter!

tarafından ker_def

zuhaltopal3

‘Zuhal Topal’la’ programında, canlı yayında şehit protestosunu yaptığım gün, yayından sonra ekipten birisi bana elini kaldırdı. Ben de “Delikanlıysan vur” dedim. Ondan sonra Zuhal Topal, ekibine işaret yaptı. Bana “Bekle burada” dediler. Sonra odaya çektiler beni, “Bu olayı düzeltelim, halktan tepki alacağız” dediler. Ben de stüdyodan çıkıp gittim.

‘TOPAL HATALIYSA ÖZÜR DİLESİN’ DEDİM
Cebimde 1 lira para yoktu. Paramın olmadığını söyleyerek metrobüse bindim, havalimanına gittim. Sonra da memleketim Kahramanmaraş’a döndüm.
Birkaç gün sonra beni Zuhal Topal’ın eşi Korhan aradı. Bana “Sosyal medyadaki paylaşımlarını sil, halkı linçe teşvik ettiğin için seni Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet ettik” dedi. İstanbul’a gelip bu durumu düzeltmem gerektiğini ve bana uçak bileti aldığını söyledi. Annem-babam, “Oğlum gitme, sana oyun oynuyorlar” dedi. Ben de gitmedim.
Sonra Korhan tekrar aradı. Tehdit edildiklerini ima ederek “Evimin önünde silahlar patlıyor, benim küçük bir kızım var. Gel bu işi düzeltelim” dedi. Kızından bahsedince, “Tamam, yayına çıkarım ama hatam varsa Türk halkından özür dileyeyim, Zuhal Topal’ın varsa o özür dilesin” dedim.